De luxe en intieme hotelkamers van Boutique Hotel Straelman

Boutique hotel Straelman biedt u een exclusieve variatie van kamerstijlen met alle denkbare comfort.
Elke kamer is stijlvol en individueel, net als onze gasten.

kamer-truffel

Kamer Kaviaar

Een zeer ruime kamer met balkon aan de voorzijde dat uitzicht biedt op de Straalmanstraat. ’s Ochtends kunt u hier genieten van de opkomende zon met een kop koffie of thee. De kamer bevindt zich op de 1e verdieping die via een trap te bereiken is. Let op: er is geen lift! De kamer is van alle luxe en comfort voorzien: airco, inloopdouche, HD TV, bluetooth Box, waterkoker, föhn, gratis WIFI, water en fruit. Deze kamer biedt de mogelijkheid om een babybed bij te plaatsen. (Alleen op aanvraag)

kamer-truffel-sfeer

Kamer Truffel

Een ruime kamer met balkon dat uitzicht biedt op de rustgevende tuin aan de achterzijde van het Hotel. De kamer bevindt zich op de 1e etage die via een trap te bereiken is. Let op: er is geen lift aanwezig! De kamer is van alle luxe en comfort voorzien; airco, inloopdouche, HD TV, bluetooth Box, waterkoker, föhn, gratis WIFI, water en fruit.

kamer-champagne

Kamer Champagne

Een ruime kamer aan de achterzijde op de 2e etage. De kamer is middels 2 trappen te bereiken. Let op: er is geen lift aanwezig! De kamer is van alle luxe en comfort voorzien: airco, inloopdouche, HD TV, bluetooth Box, waterkoker, föhn, gratis WIFI, water en fruit.

kamer-parel

Kamer Parel

Een zeer ruime kamer aan de voorzijde op de 2e etage. De kamer is middels 2 trappen te bereiken. Let op: er is geen lift aanwezig. De kamer is van alle luxe en comfort voorzien: airco, inloopdouche, HD TV, bluetooth Box, waterkoker, föhn, gratis WIFI, water en fruit. Deze kamer biedt de mogelijkheid om een babybed bij te plaatsen. Alleen op aanvraag!